Digitale infoskærme

Digitale infoskærme

Grundet energikrisen og de høje priser på strøm, har borgerforeningen besluttet at slukke skærmene indtil priserne igen når et niveau hvor vi kan være bekendt at bede SuperBrugsen og Limfjordens hus om at leverer strøm til dem. Hold derfor øje med både hjemmesiden her, samt Facebook. 

Sådan kan du bruge infoskærmene i Glyngøre!


Digitale infoskærme i Glyngøre

I Glyngøre er der opsat 2 digitale infoskærme, hvor borgerne fodres med seneste nyt, opslag om kommende arrangementer, tilbud osv.
Mellem informationerne er der også blevet plads til annoncer, der er solgt til de handlende i lokalområdet.
Ideen er at annoncering kan være med til at dække de løbende udgifter, og bidrage til det frivillige arbejde i Glyngøre.

Placeringer

Super Brugsen og Limfjordens Hus

Hvorfor skal vi bruge dem?

En hjemmeside er vigtig for kommunikationen i en by, men med en digital infoskærm er det pludselig informationerne der kommer til dig og ikke dig der selv skal opsøge dem.
De to ting supplerer derfor hinanden rigtig godt, idet du bliver informeret om en ting når du ser den digitale infoskærm i sportshallen eller hos købmanden, og derefter kan gå hjem og søge yderligere information på hjemmesiden.

Opslag på Digitale infoskærme i Glyngøre

 

 Ikke-kommercielle formål:
Glyngøre Borger- og Erhvervsforening tilbyder alle klubber og foreninger, der er godkendt af Skive Kommune, at de kan få et opslag på infoskærmene omkring deres arrangementer, som kommer almenvellet i Glyngøre til gode.

  Kommercielle formål:
Er du virksomhed i området og ønsker at annoncere, eller har du et foredrag eller lignende af kommerciel art uden medvirken fra Glyngøre Borger- og Erhvervsforening, er det muligt at betale for et opslag på infoskærmene. Det koster 500 kroner for en månedsvisning, og beløbet betales til Glyngøre Borger- og Erhvervsforening, som sender en faktura. Pengene går til driften af infoskærmene.

Teknisk information

Materiale sendes på mail til: formand@glyngoereby.dk og skærmene opdateres ugentligt.

 

Ikke-kommercielle formål:

Vi sætter opslaget GRATIS op for jer, ud fra rå tekst og foto eller du kan levere en færdig annonce i 1920×1080 pixel (Full HD)

  Kommercielle formål:
Du kan levere en færdig annonce i 1920×1080 pixel (Full HD) – For at fange og fastholde folks opmærksomhed på infoskærmene, er det vigtigt at have et rent grafisk udtryk, som gør det nemt for alle borgere at læse. I denne forbindelse er det vigtigt at:

  • Billederne ikke pixelerer
  • Billederne ikke er ”trukket” ud af proportioner

 

Vi foretager en individuel vurdering af det tilsendte færdige materiale og forbeholder os ret til at lave små ændringer, for at højne læsevenligheden på infoskærmene.
Du kan også levere tekst evt. foto så sætter vi det op for 250,- pr. stk.
Hvis du ikke har et foto finder vi et – det er med i prisen. Inkl. 1. korrektur
Opslaget som bliver vist på infoskærmene, vises også på Glyngøre By´s hjemmeside, som hedder www.glyngoereby.dk og på Glyngøre By´s side på Facebook.