Kas Kafé

Kas Kafé

– Glyngøres musikcafé

Kas Kafe er Glyngøres musikcafé, hvor 200-300 mennesker samles den første fredag i de fleste måneder til nogle hyggelige timer sammen. Der er live musik i det stemningsfyldte kassehus, hvor frivillige sørger for, at du kan købe drikkevarer i baren. Dørene åbnes kl. 16.00, musikken starter kl. 17.00, og så går det løs et par timer. Der er fri entré, men kom endelig i god tid, da der er rift om pladserne.

6. MARTS 2020

Koncert med Allan Olsen

Dørene åbnes kl 19.00.

UDSOLGT

3. APRIL 2020

AFLYST

Jensen og Thomsen

Jensen og Thomsen inviterer bl.a. til et genhør med udvalgte hits fra rockens og poppens historie, udsat for personlige akustiske fortolkninger. Musikken krydres med stemning og rytmer der byder op til dans og hygge.

Læs mere på: jtmusik.dk

1. MAJ 2020

AFLYST

John Mogensen (kopiband)

De genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang. Som publikum bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var »Fut i fejemøget« og »Noget galt i Danmark«.

12. JUNI 2020

AFLYST

Spinning Wheels

Spinning Wheels udgiver og spiller egen musik. Genren er West Coast inspireret pop/rockmusik, som er melodiøst, lyttevenligt, fængende og fortællende.

Læs mere på: facebook.com/spinningwheelsband

4. SEPTEMBER 2020

Gundersen og Co.

2. OKTOBER 2019

Rockhylden

Rockhylden er et coverband, der spiller gamle velkendte rockklassikere af for eksempel Electric Light Orchestra, Eric Clapton og Elvis Presley

Læs mere på: facebook.com/rockhylden

6. NOVEMBER 2020

Rock Mod Rynker

Rock mod rynker er et hobbyorkester som har eksisteret siden sidste årtusinde.
Vi spiller rock (og pop) fra dengang vi gik til bal.

Læs mere på: glyngerock.dk