Forside

Velkommen til Glyngøre

Velkommen til Glyngøres nye hjemmeside. Vi har prøvet at samle nogle informationer til dig, der enten vil besøge os,
allerede bor her eller påtænker at flytte hertil.

Du kan læse om forholdene for børn og unge, sport og fritid, området, livet i byen og meget andet. Vi håber, du kan finde det, du har brug for, ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte foreningen. Er du Facebook-bruger, kan du også kigge ind på ”Glyngøre”-gruppen, hvor der kommunikeres om løst og fast.

Bak op om din borgerforening med dit kontingent.
På forhånd TAK – Se mere her

Venlig hilsen

Glyngøre Borger- og Erhvervsforening

Spise ude

Er du sulten er der flere muligheder, der kan tilfredsstille enhver smag. Du kan i byens to fiskebutikker købe både fersk og røget fisk og skaldyr til en lækker frokost i sommerhuset eller båden.

Smag lokale østers, oyster stout og -blanc samt champagne hos Danish Oyster Bar, serveret i den særlige egetræs bar med rindende saltvand. Hvor kunstværket Østersmoderen af prof. Bjørn Nørgaard hænger over Østersbaren. Køb også året rundt skaldyr, caviar, oyster øl og vine med hjem fra lagersalget hos Glyngøre Shellfish som er Kongelig Hofleverandør

Limfjordens Hus har udover eget røgeri også et velassorteret udvalg af specialiteter fra Limfjordsområdet.

Muligheden for at smage veltilberedte retter er også til stede i Limfjordens Hus med dens sublime udsigt.

Vil du spise ude, er der både tilbud til dem, der har lyst til en pizza fra byens pizzeria eller en lækker burger fra Kjøwenhavnerkokken.

Hos Det Gamle Ishus kan du købe rigtig fløde is, softice, bubble waffle, iskaffe og milkshake.

Bag Ishuset finder i Odden 5, en lille hyggelig havnecafe med kolde forfriskninger og lækre sandwiches

SuperBrugsen har altid et udvalg af friske sandwich fra egen delikatesse

touristinfopng1

Limfjorden Hus fungerer samtidigtsom turistinformation,
kig bare ind.

2017-04-07-16.17.57-495x400
borgermøde001

GLYNGØRE MARITIM CENTER:
LIMFJORDENS REKREATIVE KNUDEPUNKT

Der har i flere år været arbejdet på en havneudvidelse med et maritimcenter i Glyngøre. En milepæl er nu nået ved valg af dette vinderprojekt udarbejdet af JaJa Architects, som er resultatet af en arkitektkonkurrence udskrevet af Skive Kommune. Projektet danner nu grundlag for fondsansøgninger og myndighedsbehandling. Skive Kommune støtter projektet med i alt knap 10 millioner kroner. Se det nye, bearbejdet forslag til Glyngøre Maritime Center:

salling-aquapark

Salling Aqua Park

Salling Aqua Park er et nyt og spændende initiativ i Limfjorden. Den lokale indsats, som der gøres i Glyngøre området, er med til at trække en udvikling og virke som demonstrations projekt for andre lokale områder.

Salling Aqua Park er med til at binde Region Midtjyllands og Skive kommunes politikker sammen. Samtidigt med at den skaber samarbejde på tværs af Limfjorden og derved til andre kommuner og regioner. Det innovative i projektet kædet sammen med de synergi effekter, som der både vil være i oplevelsesklyngen Glyngøre og til mange af de andre områder i Limfjorden, gør, at projektet viser vejen for os alle.

Projektet viser, at man har taget sit navn som oplevelsesklynge alvorligt og har med ansvar og initiativ formidlet de ressourcer og penge, som er kommet ind til klyngen – på en helt exceptionel måde. Hovedtanken bag dette projekt og mange af de øvrige projekter, som finder sted i oplevelses klyngen Glyngøre, viser, at man via sine masterplaner har forstået at lægge en strategi og samtidigt føre dem ud i livet.

sallingaquapark.dk

Se filmen: Glyngøre skal opleves! 😉